Actualitat

CF Banyeres-Pathfinder CF: retorn a casa per tornar al camí de la victòria

El primer equip torna aquest diumenge al Municipal de Banyeres del Penedès per rebre al CF Pathfinder (12h) en el duel corresponent a la J4 del Grup 28 de Quarta Catalana. Com qualsevol equip que aspira als objectius més ambiciosos, en aquest cas l’ascens o la presència en els play-off, els nostres s’han d’aixecar immediatament després d’una derrota.

Els grocs, doncs, sortiran al terreny de joc disposats a retrobar-se amb la victòria per tornar a situar-se entres els cinc primers classificats, en funció de la resta de resultats clar. Per aconseguir-ho, és cabdal recuperar l’esperit competitiu i la seguretat que els va mancar el passat cap de setmana, i també ser fidels a la seva manera de jugar.

En l’anterior jornada, el rival va propiciar un context de poc futbol, molt joc directe i certa agressivitat. En canvi, la proposta del Pathfinder és més semblant a la dels nostres, i això convida a pensar en què els espectadors gaudiran d’una bona matinal.

Els visitants només han jugat dos partits. En el primer van vèncer al Pla de Santa Maria (2-0) i en el segon van caure golejats contra el NSA Academy Camp Joliu ‘B’ (4-0). El tercer havia de ser el del passat cap de setmana, a casa, contra el Catllar ‘B’, però es van veure obligats a ajornar-lo.

Pels que desconeixen qui i què és aquest equip, segons el seu portal web es tracta d’un “programa de desenvolupament de futbol, que obre camins fins a oportunitats professionals i universitaris”. Per aquest motiu disposa de diversos jugadors estrangers, que es regeixen per una filosofia de joc molt marcada i basada en el futbol de possessió.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)
P