Actualitat

Derrota en el derbi contra el Tancat (3-1)

Els grocs perden les seves opcions encaixant els tres gols en el primer quart d’hora, tot i que van fer mèrits per discutir l’empat en el segon temps

El primer equip ha perdut el primer derbi de la segona volta de la lliga al grup 28 de Quarta Catalana davant la UE Tancat amb un resultat de 3-1. El partit s’ha decidit en el primer quart d’hora de joc en què els locals han anotat els seus tres gols, dos d’ells de penal, penalitzant la pèssima posada en escena dels nostres.

Els del barri del Vendrell han aprofitat els espais que els grocs han concedit en la reraguarda per superar-los en velocitat i fer-los mal. La jugada del primer gol en el minut 2 és un bon exemple; Mounir Baroudi rep per la dreta, entra dins de l’àrea, i defineix amb un xut al primer pal.

Cinc minuts han trigat els verd-i-blancs a fer el segon. En aquesta ocasió, atacant per l’esquerra amb un exjugador del Banyeres, Daniel Escudero, que ha entrat dins de l’àrea i ha sigut derrocat per David Fernández, cometent un penal evitable, que ell mateix ha transformat. I també cinc minuts després, Escudero ha tornat a atacat pel mateix sector, i ha forçat un penal quan la centrada que buscava ha acabat amb la pilota impactant en el braç de Ricard Sancho. El banyerenc i exjugador groc, Miguel Molina, ha estat l’encarregat d’executar la pena màxima.

Només han passat quatre minuts quan Julià Capdet ha rebut una pilota d’Adrià Vicario per encarar la porteria local i ha sigut derrocat, donant-li l’oportunitat de retallar distàncies des dels 11 metres, com finalment ha fet per entrar de nou en la lluita pels punts. Abans del descans, Gerard Gil ha fregat l’empat amb un xut des de la frontal, mentre que els nostres han deixat escapar diverses opcions a pilota aturada.

Després de passar pels vestidors, l’equip s’ha mostrat més concentrat en defensa, obligant els locals al joc directe des dels centrals amb una acció que s’ha repetit constantment, sense èxit. L’expulsió del local Baroudi en el 68’ ha permès als grocs jugar amb superioritat numèrica fins al temps afegit, quan Carles Horta també ha vist la vermella directa. Entremig, Omar Zarrouk ha enviat una pilota al pal, mentre que el porter Isaac Socuéllamos ha fet dues intervencions clau per negar el gol a Capdet.

La derrota deixa als nostres en l’onzena posició amb 23 punts, a 10 ja de la promoció d’ascens. La lliga s’atura ara per les celebracions de Carnaval, i tornarà el diumenge 18 de febrer amb la visita del líder, la UD San Salvador, al camp municipal de Banyeres del Penedès a partir de les 12h.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)