Actualitat

Desfeta a casa davant el Sant Pau Apòstol en l’últim partit de la primera volta (1-3)

El primer equip manté els seus problemes com a local, sumant una derrota que l’allunya de la promoció d’ascens

El primer equip ha perdut davant el Col·legi Sant Pau Apòstol per 1-3 en el partit corresponent a la jornada 15 del grup 28 de Quarta Catalana, l’última de la primera volta. La manca de concentració i atenció defensiva ha posat en safata el triomf als visitants, que han demostrat perquè ocupen el segon esglaó de la classificació, donant continuïtat al projecte engegat el curs passat.

La primera ocasió de perill ha sigut per als nostres, amb dos xuts de Cristian Garrido i Nil Salanova, que s’han estavellat contra dos defenses. En la següent acció, els visitants han demostrat que podien fer mal a través del joc directe i vertical, amb passades a l’esquena de la defensa. Samuel Oruru ha errat dues ocasions clares abans de fer el 0-1 en el minut 2.

Els tarragonins han ampliat l’avantatge per mitjà de Martí Muniáin en el 23’, aprofitant un servei de porteria de Víctor Manuel Lapieza. La pilota ha passat per sobre d’un dels defenses, i s’ha plantat tot sol davant Marc Ruiz, definint a la perfecció. La rèplica dels grocs ha arribat gràcies a una acció individual de Julià Capdet al 38’. Mantenir la diferència d’un gol abans del descans era clau, però ha sigut inabastable per ‘culpa’ del golàs de xilena, que s’ha inventat Muniáin, sense que ningú el molestés, això sí.

En l’última jugada de la primera part, els nostres han reclamat un penal per mans dins de l’àrea al llançament d’un lliure directe. En la continuació de la jugada, Quim Redondo ha aprofitat un refús per xutar a porteria, amb la mala sort que un rival ha evitat que la pilota entrés a la porteria, si bé alguns dels espectadors que hi havia a prop de la porteria han assegurat que havia entrat. El cas és que en el segon refús, els nostres han estavellat l’esfèrica contra el travesser.

Després de passar pels vestidors, els grocs han sortit amb els ànims de canviar les coses, confiant en la remuntada. Les instruccions de Carles Ràfols i Marc Pérez, i els tres canvis que han incorporat, han dotat l’equip de més seguretat, reduint el perill que el Sant Pau havia generat en la primera part. Per contra, els ha faltat lluïdesa en atac, en què els ha costat concretar les arribades a l’àrea rival.

Els visitants s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Guillem Sardà amb vermella directa al 86’ per increpar a Redondo després de cometre falta clara sobre ell. Malauradament, el temps que restava era massa poc per a fer no només un gol, sinó dos per, com a mínim, aconseguir l’empat.

La derrota fa que els nostres acabin la primera volta com a desens classificats amb 22 punts, distanciant-se a vuit de les places de promoció d’ascens. El diumenge, a les 12h, reben a un altre rival directe per estar en la zona privilegiada de la taula, la UE Creixell, en l’inici de la segona volta. Per aquest motiu, l’equip demana l’ajuda de l’afició perquè faci la peregrinació habitual cap al camp i els doni el seu suport per guiar-los a la victòria.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)