Actualitat

El primer equip assalta el camp de l’Athletic Segur (1-3)

Els banyerencs s’imposen gràcies a l’efectivitat de Capdet i Suárez en el primer temps, i a la solidesa del col·lectiu en el segon

El primer equip ha assaltat aquest diumenge el complicat camp de l’Athletic Segur amb un resultat d’1-3 en el partit corresponent a la jornada 25 del grup 28 de Quarta Catalana. Els grocs han fet un bon partit en línies generals, sobretot en el primer temps en què han anotat els tres gols, tot i que han patit en diversos trams del segon per acabar sumant la segona victòria consecutiva.

Els nostres han sortit ben entonats al terreny de joc, generant dues ocasions clares en els primers minuts; un xut de Pau Vera, que s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa, i una centrada des de l’esquerra en què la pilota s’ha passejat per l’àrea petita, sense que cap jugador arribés a rematar.

En una disputa de pilota fortuïta, Vera s’ha torçat el turmell dret i ha hagut de ser substituït per Jose Bernal. Poc després ha arribat el 0-1 en un servei de banda executat ràpidament per Juanpa Rodríguez, en què Juan Suárez ha guanyat línia de fons, i Julià Capdet (15’), després d’un refús, ha anotat a plaer.

A partir del gol, els banyerencs han baixat el seu rendiment, i els locals ho han aprofitat per generar perill, sobretot al contraatac. En l’ocasió més clara han estavellat la pilota contra el travesser. La resta d’accions les han solucionat entre la defensa i el porter Asier Agudo.

Quan pitjor ho estava passant l’equip, una passada a l’espai ha habilitat Capdet (33’), que ha superat la sortida del porter Andreu Bagur amb una definició al pal llarg. I pocs minuts després, ha sigut l’arbocenc qui ha assistit a Juan Suárez perquè anotés amb un xut des de dins de l’àrea.

La tranquil·litat dels tres gols d’avantatge ha desaparegut en l’inici del segon temps amb l’1-3 de l’Athletic Segur; centrada des de la banda dreta, i el colombià Anderson Stivens Orrego remata la pilota al fons de la xarxa. El fet de retallar distàncies ha encoratjat els calafellencs, que sobretot ho han intentat per la banda esquerra, trobant-se, això sí, amb una defensa totalment blindada per assegurar el triomf.

D’aquesta manera, els cérvols es consoliden en la desena plaça amb 36 punts, i s’apropen a un del següent classificat, el Tarraco, i a quatre del Pla de Santa Maria. Precisament, el diumenge vinent a les 12h, reben el conjunt de l’Alt Camp amb l’objectiu d’enllaçar tres victòries seguides, igual que van fer en la primera volta.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)