Actualitat

El primer equip cau amb estrèpit davant el Pla de Santa Maria (3-6)

Una mala primera part condemna els grocs, malgrat la millora i la perseverança del segon temps

El primer equip ha patit una dura i decebedora derrota aquest diumenge davant el CE Pla de Santa Maria en un duel directe en la zona mitjana de la classificació del grup 28 de Quarta Catalana. Els nostres han pagat car la pèssima posada en escena en la primera part, i tot i la millora significativa en el segon temps, han claudicat per 3-6.

El partit ha començat de la pitjor manera, amb el gol de Magí Ferré quan només havien transcorregut 120 segons. Disputa de pilota que Asier González li guanya a Gerard Gil, i definició de Ferré amb un xut creuat des de dins de l’àrea. I encara no havien passat ni 10 minuts, quan Manel González (11’) ha convertit un lliure directe llunyà. Un golàs.

Els grocs s’han refet i han començat a generar ocasions. Una passada a l’espai ha permès a Julià Capdet (23’), que ha hagut d’estirar la cama per impactar la pilota amb el peu, anotar l’1-2. L’alegria ha durat poc, perquè els visitants ha anotat el tercer per mitjà de Xavier Benages (31’) a la sortida d’un córner.

Juanpa Rodríguez ha pogut tornar a retallar distàncies, però quan es disposava a xutar des del vèrtex dret de l’àrea petita, un defensor l’ha tocat ho suficient per a desequilibrar-lo. L’àrbitre ha obviat l’acció i ha deixat continuar la jugada, tot i que després reconeixeria que s’havia pogut equivocar. Són humans i també s’equivoquen.

El primer temps, però, ha acabat amb l’1-4 dels de l’Alt Camp en un xut de González, que ha impactat en un defensa, i ha despistat a Asier Agudo, que no ha pogut fer res per evitar que la pilota entrés al fons de la xarxa. Així s’arribava al descans. Tot i això, la xerrada al vestidor ha servit per sortir motivats i convençuts de remuntar.

L’equip ha dut la iniciativa del joc davant un rival, que ha decidit esperar en bloc en camp propi i sortir al contraatac. Els banyerencs s’han vist obligats a arriscar, sumant molts homes a l’atac, i això ho ha aprofitat el Pla per anotar l’1-5, no sense polèmica. El xut final de Javier Ortega (58’) s’ha estavellat contra el travesser abans d’impactar a terra. Alguns diuen que la pilota ha entrat, i altres diuen que no. El cas és que l’àrbitre no ha dubtat i ha assenyalat gol. Tornava a sortir creu.

El Banyeres en cap moment ha defallit i ha trobat el segon gol amb una centrada de Víctor Puñal, que Capdet (59’) ha rematat de cap en el segon pal. Malauradament, els visitants han contestat un minut després en un altre contraatac definit, amb rebot fortuït inclòs, per part de González (60’).

Novament, els grocs han tingut la capacitat de contestar i fer el tercer gol amb una jugada similar a la del segon; centrada des de la dreta, i Juan Pablo Rodríguez remata de cap en el segon pal. Quedaven 20 minuts per intentar el miracle, i semblava que l’expulsió de David Martínez (71’) podia contribuir-hi, però la llum s’ha apagat en atac i el resultat no ha sofert cap més canvi.

La derrota fa que el Banyeres baixi a l’onzena plaça amb 36 punts. El diumenge vinent, a les 16h, visita al NSA Camp Joliu B, que vol esgotar les opcions d’arribar a la promoció d’ascens. Per cert, el següent partit a casa davant el CE El Catllar B es disputarà el dissabte 4 de maig, a les 18h, en comptes de fer-ho diumenge, com és habitual.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu ‘B’ en una segona part excelsa (1-2)