Actualitat

Els Veterans acaben claudicant davant La Penya (3-1)

Els de Kike Rodríguez mantenen la 11ª posició a la classificació

L’equip de veterans del CF Banyeres va caure aquest passat dijous al Vendrell davant un dels rivals més potents de la lliga del Baix Penedès: La Penya.

Els grocs van veure arribar la primera derrota de la segona volta davant un rival molt complicat. Malgrat això, els homes dirigits per Kike Rodríguez van mantenir-se actius durant tot un matx que es va acabar decidint pel conjunt local als darrers minuts.

Sergi García va fer el gol de la igualada (1-1) a la segona meitat, però l’equip taronja va imposar la seva autoritat i dues dianes de Christian Toldrà van esfumar les opcions de sumar pels banyerencs.

Amb aquest resultat, els “Pasotas” mantenen la 11ª posició a la classificació, sumant un total de 28 punts en 26 jornades disputades.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)