Actualitat

Empat agredolç al camp de l’Athletic Cubelles (2-2)

El primer equip suma un punt davant un equip que es troba en places de promoció en un partit en què ha merescut més en el segon temps

El primer equip ha reprès el 2024 amb un empat al camp de l’equip que ocupava la tercera posició abans que la J14 del Grup 28 de Quarta Catalana obrís el teló, l’Athletic Cubelles, que al seu torn és un dels nouvinguts al grup tarragoní, malgrat correspondre a la comarca del Garraf. El 2-2 demostra que, tot i estar en l’equador de la classificació, els nostres són capaços de competir contra els rivals més forts.

Per puntuar, els grocs han hagut d’ajustar diverses coses per refer-se de la mala primera part que han realitzat. La millor notícia, sens dubte, ha estat que han arribat al descans amb un empat a u gràcies al gol de Cristian Garrido (39’). L’arbocenc ha neutralitzat la diana inicial de Lluís Navarro (15’) amb el seu primer gol de la lliga.

En la jugada anterior, l’àrbitre ha obviat un penal molt clar sobre Julià Capdet, que ha estat derrocat quan havia retallat a la seva marca i tenia l’opció d’acabar la jugada sense oposició. En el segon temps, hi ha hagut una jugada similar, que hauria suposat una bona oportunitat per fer l’1-3.

I és que, efectivament, els banyerencs havien aconseguit capgirar el marcador en un lliure directe lateral executat per Adrià Vicario en què Capdet (55’) ha rematat de cap en el primer pal per batre el porter local. Quatre minuts després, el conjunt del Garraf s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió amb vermella directa d’Àlex Santana per una agressió sobre Jesús Mesonero.

La superioritat numèrica ha durat menys de 10 minuts. Després d’una falta clara sobre Omar en la frontal de l’àrea, els nostres s’han centrat en les protestes i han oblidat aturar el contraatac. Víctor Puñal s’ha vist obligat a derrocar l’atacant que conduïa la pilota tot sol direcció a la porteria de Marc Ruiz, i ha vist la vermella directa de forma justa.

Ja amb igualtat de condicions, els locals han fet un pas endavant a la cerca de l’empat. Ruiz ho ha evitat en dues ocasions, però no ha pogut fer res quan Navarro ha rematat sense oposició un centre lateral des de la dreta. Els nostres han tingut l’última ocasió per guanyar el partit amb un lliure directe, que Capdet ha enviat fora per ben poc.

L’empat fa que els nostres baixin a la desena posició amb 22 punts, si bé es mantenen a quatre de la promoció d’ascens. El diumenge, a les 12h, tanquen la primera volta amb la visita del nou tercer classificat, el Col·legi Sant Pau Apòstol. Partit, clau, doncs, per apropar-se a les places de privilegi.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)