Actualitat

Empat agredolç davant el Creixell en l’inici de la segona volta (1-1)

Els banyerencs perden l’oportunitat de guanyar amb un penal errat per Julià Capdet, autor de l’empat, en l’última jugada del partit

Empat a regust agredolç el que ha aconseguit el primer equip aquest diumenge al Municipal davant la UE Creixell en l’inici de la segona volta de lliga al grup 28 de Quarta Catalana. Els grocs, que arribaven amb moltes baixes a la cita davant un rival que també tenia absències destacades, han signat un 1-1 després de desaprofitar un penal a favor en l’última jugada del partit.

El partit havia començat francament malament pels interessos dels locals. Els grocs han encaixat el 0-1 en el primer minut de joc en una falta lateral, en què hi ha hagut un refús que ha permès a Mohammed Boulahya rematar la pilota al fons de la xarxa. Els banyerencs han assimilat bé el cop, i han fet mèrits per empatar abans del descans.

Les accions més clares han estat un mà a mà de Julià Capdet i un cop de cap de Pau Vera, que el porter Isaac ha neutralitzat amb dues bones intervencions. En l’altra àrea, els creixellencs han tingut l’opció del 0-2 en una jugada de Hamza Lamkadmi per la banda dreta, que ha resolt amb una centrada, que s’ha passejat per l’àrea petita de la porteria defensada per Marc Ruiz.

El porter arbocenc ha sigut clau en el segon temps perquè els nostres continuessin a un gol de l’empat. No ha hagut d’intervenir en massa ocasions, però ha respost quan el rival li ha exigit, sobretot amb una rematada dins de l’àrea. En l’altre cantó, finalment ha estat Capdet (67’) qui ha aprofitat una ocasió en la frontal, per batre a Isaac aixecant la pilota per sobre seu.

Quan faltava un minut per arribar als últims 10, el visitant Ángel Segura ha estat expulsat al veure la segona targeta groga per una falta dura sobre Ricard Sancho en una disputa àrea. La superioritat numèrica dels grocs ha durat cinc minuts, ja que Cristian Garrido també ha vist la segona groga per una falta innecessària al centre del camp.

Quan el partit semblava abocat a l’empat, una recuperació de pilota d’Adrià Vicario ha servit per habilitar a Capdet, que s’ha plantat dins de l’àrea i ha sigut derrocat per Hugo Lorente. L’àrbitre ha assenyalat penal, donant als nostres una oportunitat immillorable per fer el gol de la victòria. La pena màxima ha trigat 5 minuts a executar-se per una picabaralla a la banqueta visitant, després que el jugador expulsat propinés un cop al protector de l’aspersor d’aigua que hi ha situat a l’accés al camp. Per si no n’hi hagués prou, una abella ha picat a Capdet quan es disposava a xutar.

El resultat de tot plegat ha sigut un xut al centre de la porteria, que el porter visitant ha aturat amb el peu. D’aquesta manera, els banyerencs han deixat escapar una victòria que hauria estat molt important, i merescuda pels mèrits de tot el col·lectiu en la setmana i en el partit més difícil que ha hagut d’afrontar. Les sensacions, però, són bones i ja es mira amb optimisme la visita de dissabte al camp de la UE Tancat (dissabte 3 a les 15h) per disputar el primer derbi de la segona volta.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)