Actualitat

Julià Capdet lidera la victòria davant el Tarragona ‘B’

El pitxitxi de l’equip i del grup anota tres gols per fer que els grocs tornin al camí dels bons resultats

El primer equip s’ha retrobat amb la victòria quatre jornades després a costa del cuer, el Tarragona FC B, en el partit corresponent a la jornada 24 del grup 28 de Quarta Catalana. Els grocs s’han imposat per un resultat de 4-0 per complir els pronòstics, tot i que els ha costat més d’allò que deixa entreveure el marcador.

No obstant, els locals han trigat 50 minuts a marcar el primer gol, ja en la segona part. En la primera, s’han contagiat del ritme baix que proposaven els tarragonins i, tot-hi gaudir d’algunes ocasions per avançar-se, les sensacions han estat lluny de ser les millors. Les continues faltes i interrupcions del rival tampoc han ajudat, si bé cada equip tria, de forma lícita, les seves armes.

La xerrada al descans, però, ha servit per sortir amb una altra cara en la segona part. L’equip ha sigut més intens i agressiu en la pressió en camp contrari i ha circulat la pilota amb una major velocitat. Dit això, el primer gol ha arribat amb una passada de David Fernández, que tornava a jugar després d’uns mesos lesionat, des de camp propi, per habilitar a Julià Capdet (50’), que ha superat la sortida del porter picant la pilota per sobre.

El pitxitxi de l’equip i del grup ha trigat només quatre minuts a tornar a veure porteria, aprofitant l’assistència de Pau Vera per rematar a plaer, ja amb Edgar Garcia vençut a terra. L’arbocenc encara celebraria un tercer gol. Superada l’hora de joc (65’), Nil Salanova ha executat un córner des de la part esquerre i Capdet ha rematat de cap al segon pal per fer el 3-0 amb el qual ha arribat als 32 gols en el present curs.

Un altre arbocenc, en aquest cas Cristian Garrido, ha tancat la victòria amb un xut des de dins de l’àrea. Minuts abans havia gaudit d’una ocasió claríssima en una jugada individual, en què només ha errat en la definició. En l’altra àrea, el porter Asier Agudo ha tingut un partit plàcid, com ho havia sigut la visita de vuit dies abans al camp de l’Atlètic Vilabella (0-0).

La victòria manté els banyerencs desens amb 33 punts, a quatre del següent classificat, el Tarraco, que fa dues jornades va assaltar el Municipal (3-4). El diumenge, a les 18h, nou derbi del Baix Penedès al camp de l’Athletic Segur, que tot i estar situat en la tretzena plaça, és un rival perillós i que es creix jugant de local.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)