Actualitat

Paellada popular per acomiadar la temporada

El club organitza un dinar el diumenge 12 de maig després del darrer partit a casa del primer equip

El diumenge 12 de maig disputem l’últim partit de lliga a casa davant l’Athletic Cubelles, i per acomiadar la temporada i agrair el vostre suport organitzem una paellada popular oberta a tothom al camp de futbol municipal. L’objectiu és que aquest esdevingui un acte de germanor i un punt de trobada entre la directiva, el cos tècnic i els futbolistes, i els aficionats.

El preu és de 6€ per als socis i de 8€ per als no socis. Inclou aigua i postres. Beguda a banda: refrescos i cerveses 1,5€, i cafès 1€.

Els tiquets es poden adquirir al camp de futbol, aquest divendres (19.30h a 22h) i dissabte (17h a 20h), i dimarts vinent (19.30h a 21.30h); o al Centre Cívic Ernest Lluch de dilluns a divendres (9h a 14h i de 17h a 19h).

Els socis hauran de mostrar obligatòriament el seu carnet de soci a l’hora de comprar el tiquet per tal de poder fer efectiu el descompte. La data límit per adquirir-los serà el dijous 9 d’abril a les 14h o fins a arribar a 100 comensals. Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el club a través dels perfils a les xarxes socials o de l’adreça de correu electrònic info@cfbanyeres.com.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)
XI
El primer equip cau amb estrèpit davant el Pla de Santa Maria (3-6)
P