Actualitat

Punt amb regust a poc a Vilabella (0-0)

Els grocs arriben amb aquest empat a la xifra dels 30 punts

El CF Banyeres va endur-se un punt de la seva visita al camp de l’Atlètic Vilabella (0-0), en un partit on els grocs van ser clarament superiors i en què la mala sort, sumada a algunes decisions rigoroses per part del col·legiat, van impedir que els banyerencs s’enduguéssin els tres punts cap al Baix Penedès.

El conjunt dirigit per Carles Ràfols i Marc Pérez va saber llegir a la perfecció el plantejament dels locals en un partit on les segones jugades i el joc directe van ser protagonistes. Tant és així que els vermell-i-blancs només van generar una ocasió en tot el matx.

Per part dels grocs, aquests van protagonitzar les ocasions més perilloses del matx, comptant dues pilotes estavellades al pal per part de Jesús Mesonero i Julià Capdet, i un polèmic gol anul·lat a Nil Salanova per posició antirreglamentària de Capdet.

Amb aquest empat, el Banyeres suma un total de 30 punts a falta de set jornades per finalitzar la temporada.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu ‘B’ en una segona part excelsa (1-2)