Actualitat

Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)

Julià Capdet, amb dos gols, aixeca el marcador en contra amb el qual s’havia acabat el primer temps, i Asier Agudo salva l’empat en la recta final

El primer equip ha assaltat aquest diumenge a la tarda el feu del Nàstic Soccer Academy Camp Joliu ‘B’ amb un resultat d’1-2 en el partit corresponent a la jornada 27 del grup 28 de Quarta Catalana. El triomf ratifica una realitat com un temple: l’equip banyerenc enguany rendeix millor a domicili que com a local, un assumpte a solucionar de cara el següent curs.

Els grocs es presentaven a la cita amb moltes baixes, sobretot en la rereguarda, i tot i així han estat capaços de vèncer amb remuntada inclosa. I és que els arbocencs s’han avançat per mitjà de Santiago Galindo (25’), en una jugada per la banda esquerra que s’ha resolt amb un xut des de dins de l’àrea.

La reacció dels banyerencs ha sigut bona, i han tingut dues ocasions clares per empatar. Primer amb una centrada de Julià Capet, que Víctor Puñal remata al segon pal, inexplicablement sense dirigir la pilota a porteria. I després amb una falta lateral penjada per Adrià Vicario i que Carles Horta remata de cap en el segon pal, trobant l’espectacular resposta de John Joseph McDonnell.

La xerrada de Carles Ràfols i Marc Pérez al descans estava plena d’intencions i amb la convicció de remuntar. La consigna era fer un pas endavant per buscar l’empat com més aviat millor. I així ha estat, perquè només sortir dels vestidors, Capdet (48’) ha restaurat les taules. Ell mateix ha servit ràpid una falta en la frontal, Vicario no ha pogut superar el porter, però el refús li ha caigut al número ‘10’, que no ha perdonat.

L’arbocenc, més tard, ha forçat una targeta vermella per al local Deyvy, que l’ha derrocat, sent l’últim defensa, quan es quedava tot sol davant el porter. L’execució de la falta per part de Capdet s’ha estavellat contra el travesser, com li ha passat tantes vegades ja en el present curs.

La superioritat numèrica ha permès als grocs jugar amb més tranquil·litat. Pràcticament no han concedit cap ocasió clara, mentre que en l’altra àrea ha perdonat en excés amb dues ocasions molt clares de Jesús Mesonero i Cadpet. Ha sigut aquest últim, però, el que ha culminat la remuntada en aprofitar un refús dins de l’àrea petita en el 72’. Suma ja 38 dianes per consolidar-se com el màxim golejador del grup, i el sisè de tota la categoria, a quatre del líder.

Després de l’1-2, el mateix Capdet, Juan Suárez i Juanpa Rodríguez han perdonat la sentència, i gairebé ho paguen car. En una passada cap al porter, Suárez ha habilitat a un atacant perquè es plantés tot sol davant Asier Agudo, que ha estat providencial per evitar l’empat en la millor ocasió dels visitants en la segona part.

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)