Actualitat

Victòria treballada davant la Nou de Gaià per escalar posicions (3-0)

Els banyerencs enllacen dues victòries seguides moltes jornades després, i afronten amb optimisme el derbi de dissabte contra el Bellvei

El primer equip ha vençut aquest diumenge 3 de març a la UE La Nou de Gaià en el marc de la 20ª jornada del grup 28 de Quarta Catalana amb un resultat de 3-0 en un partit marcat pel vent, que ha bufat durant pràcticament tota la jornada dominical a la demarcació.

Els grocs han complert davant el cuer (contra el qual van empatar en la primera volta) i que en aquesta ocasió comptava amb tres absències importants en la convocatòria. Per contra, els locals han recuperat a Adrià Egido i Ismael Guerras, que han jugat els primers minuts oficials del 2024, mentre que Ángel Rodríguez ha defensat la porteria.

L’equip de Carles Ràfols i Marc Pérez s’ha posat per davant gràcies a un gol en pròpia porteria de Zakaria Akkouh (17’) en intentar refusar una centrada, forta i tensa, de Pau Vera. Poc després, Julià Capdet i Jose Bernal han perdonat un dos contra u davant el porter, mentre que Vera ha errat un mà a mà amb aquest.

El fet de no marcar el segon ha fet que els nouencs continuessin a un gol d’empatar. I el cert és que en els últims 10 minuts de la primera part han tingut diverses ocasions per empatar, sobretot a través d’accions a pilota aturada, ben defensades pels banyerencs.

En el segon temps, Bernal ha tornat a fregar el 2-0 en un xut, que s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa. Els valents que s’han citat a l’estadi per animar l’equip i gaudir del servei de bar, amb tapes de xistorra incloses, han hagut d’esperar fins a l’hora de joc per veure com el pitxitxi de l’equip i del grup anotava a plaer una centrada de Bernal des de la dreta.

El segon gol ha donat tranquil·litat als banyerencs per afrontar la resta del partit. I novament, en una centrada lateral des de la dreta ha arribat el tercer i últim gol del matí, també obra de Capdet, que ja suma 28 dianes en el present curs, amb la col·laboració del visitant Lluc Andrade (81’).

Ja en l’última jugada del partit, Capdet ha sigut derrocat dins de l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. En aquesta ocasió, el dorsal ‘10’ ha cedit la responsabilitat a Peter Smith, qui tot i efectuar un llançament ben col·locat a la seva dreta, ha vist com el porter Annas Akkouh li ha negat el gol.

La victòria fa pujar el Banyeres fins a la desena plaça amb 29 punts, a un del Tarraco i a dos del Pla de Santa Maria i el NSA Camp Joliu ‘B’. La diferència amb la promoció d’ascens és de 7 punts; una diferència que els nostres intentaran escurçar en el derbi del dissabte vinent al camp del segon classificat, l’Atlètic Bellvei (16.15h).

vestidor-catllar
Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)
black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)