Actualitat

Golejada incontestable davant el CE El Catllar B amb repòquer de gols de Julià Capdet (7-1)

L’arbocenc lidera el triomf contra el conjunt del Baix Gaià, que permet confirmar el bon estat de forma de l’equip en el tram final de lliga

El primer equip s’ha imposat amb claredat al CE El Catllar B en el partit corresponent a la jornada 28 del grup 28 de Quarta Catalana, disputat aquest passat dissabte a la tarda al camp de futbol municipal de Banyeres del Penedès. Els banyerencs, de fet, han golejat a un rival situat a la zona baixa amb un marcador de 7-1 en el que ja és el triomf més còmode del curs.

Els cérvols han començat de la millor manera, inaugurant el marcador en el primer minut de joc gràcies a Josep Molina. L’alegria, però, ha durat dos minuts, el temps que han trigat els visitants a restaurar les taules per mitjà de Víctor Sánchez. L’intercanvi de cops s’ha aturat aquí, afortunadament pels nostres interessos, i un dels responsables ha sigut el pitxitxi Julià Capdet.

L’arbocenc s’ha encarregat de forçar dos penals consecutius, que ell mateix ha transformat en el 13’ i el 17’. Començava així l’exhibició individual, que completaria amb tres gols més. Els dos següents entre el 22’ i el 26’; dos cops que han estabornit els del Baix Gaià, i que han sentenciat el partit.

Quan faltaven cinc minuts per arribar al descans, Capdet ha arrodonit la seva actuació amb el seu cinquè gol, signant un repòquer que el ratifica com a màxim golejador del grup amb 44 dianes, i li permet alçar-se al quart esglaó a la taula de golejadors de la categoria, empatat amb el tercer. Està a dos d’Héctor Garcia (CD Trinidad) i a vuit d’Unai Alain Orive (UE Papiol).

Tornant al partit, si bé no hi ha massa cosa a explicar, Juan Suárez (55’) ha fet el setè i últim gol dels locals a l’inici del segon temps. A partir d’aquí, s’han deixat endur per la precipitació amb un joc directe i massa vertical en comptes d’intentar tranquil·litzar el joc a través de la possessió, com requeria el context de la segona part. Capdet ha pogut fer el seu sisè gol amb una rematada de cap en el segon pal, desaprofitant la centrada de Peter Smith, que tornava després de dos partits d’absència.

La victòria situa el Banyeres en la novena posició amb 42 punts, a un dels següents dos classificats, el Pla de Santa Maria i el NSA Camp Joliu B. El diumenge, a les 12h, -tornant a l’horari habitual- rebrà el segon classificat, l’Athletic Cubelles, en el darrer partit que disputarà a casa aquesta temporada. Per aquest motiu, el vestidor demana que l’afició ompli el camp i vagi a exercir el seu dret a vot més aviat. I és que després del partit, el club organitza una paellada popular oberta a tothom i per a la qual encara es pot apuntar. Més informació en la notícia corresponent.

black-panthers
Victòria sofrida per la mínima davant els Black Panthers (1-0)
IMG-20240502-WA0045
Paellada popular per acomiadar la temporada
CFBanyeres
Remuntada i victòria davant el NSA Camp Joliu B en una segona part excelsa (1-2)