Com arribar

Les instal·lacions del CF Banyeres compten amb molt bones connexions per terra, mar i aire.

Aquest apartat està dissenyat per ajudar-te a arribar fins les nostres instal·lacions en un dia de partit.

Adreça

Camí del Papiol, 2 – 43711 Banyeres del Penedès (Tarragona)

En cotxe

El vehicle privat és la manera més ràpida i còmoda d’arribar a les nostres instal·lacions.

Des de Tarragona
A l’autopista AP-7/E-15, agafeu la sortida 31 (El Vendrell) i continueu per la N-340 en direcció Vilafranca del Penedès/Barcelona. Un cop arribeu a L’Arboç, heu de seguir per la carretera local TP-2124 per arribar fins a Banyeres del Penedès.

Des de Barcelona/Girona
A l’autopista AP-7/E-15 agafeu la sortida 28 (Vilafranca del Penedès Nord) i continueu per la N-340 en direcció L’Arboç/Tarragona. Un cop arribeu a L’Arboç heu de seguir per la carretera local TP-2124 per arribar fins a Banyeres del Penedès.

Des de Lleida
A l’autopista AP-2 agafeu la sortida 12 (La Bisbal del Penedès) i continueu per la T-240 en direcció Llorenç del Penedès/Sant Jaume dels Domenys. Un cop arribeu a Llorenç del Penedès heu de seguir per la carretera local TP-2124 per arribar fins a Banyeres del Penedès.

Aparcament

Disposem de dos aparcaments pels aficionats que acudeixen a les nostres instal·lacions en dies de partit: un a l’exterior de les instal·lacions (descampat de terra) i un a l’interior (antiga pista poliesportiva).

En tren

L’estació de tren més propera és la de L’Arboç, operada per Rodalies de Catalunya (línia R4). Es situa a 2’5 quilòmetres de les nostres instal·lacions en un trajecte que a peu es realitza còmodament en poc més de 30 minuts.

Per a més informació podeu consultar els horaris i afectacions al web de Rodalies de Catalunya.

En autobús

Fins a un total de tres companyies d’autobús efectuen parada a Banyeres del Penedès i uneixen el municipi de manera diària amb altres poblacions de la comarca com Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys o el Vendrell i altres ciutats del país com Barcelona, Tarragona, Vilafranca del Penedès o Valls.

Podeu consultar tots els horaris actualitzats al web de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

P